Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 12:15

41χρονος απήγαγε, βίασε και σκότωσε 6χρονο κοριτσάκι στις Η.Π.Α.

Sierra Newbold, το 6χρονο θύμα Sierra Newbold, το 6χρονο θύμα

Συνελήφθη 41χρονος για τον θάνατο 6χρονου κοριτσιού απο την Utah. Οι αρχές υποστηρίζουν οτι μπήκε κρυφά μέσα στο σπίτι του κοριτσιού μέσω  συρόμενης γυάλινης πόρτας στη μέση της νύχτας. Έπειτα βίασε και σκότωσε το παιδί. 

Terry Lee Black
Terry Lee Black, ο βιαστής-δολοφόνος της 6χρονης

Sierra Newbold.

Ο Terry Lee Black, ήταν γείτονας του κοριτσιού και μάλιστα πήγαινε στην ίδια εκκλησία Μορμόνων που πήγαινε η οικογένειά της.

Η αστυνομία του West Jordan, περίπου 15 μίλια νότια του Salt Lake City, είπαν οτι βρέθηκε το πτώμα της μικρής Sierra Newbold στις 26 Ιουνίου, σε ένα κανάλι κοντά στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση της μητέρας, είδε το παιδί τελευταία φορά γύρω στις 22:30 το βράδυ. Την επόμενη μέρα παρατήρησε την συρόμενη γυάλινη πόρτα ανοιχτή και την κόρη της να μην είναι στο κρεββάτι.

Οι αρχές αναζήτησαν και βρήκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τις ροζ πιτζάμες και εσώρουχα του κοριτσιού σε ένα xωράφι λίγο πιο μακριά, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.

Το σώμα της βρέθηκε στη συνέχεια να επιπλέει μπρούμυτα σε ένα κοντινό κανάλι. Η αυτοψία αποκάλυψε ότι το κορίτσι κακοποιηθεί σεξουαλικά και στραγγαλίστηκε, αλλά η επίσημη αιτία του θανάτου ήταν ο πνιγμός.

Ο Black συνελήφθη στις 29 Ιουνίου μετά απο ληστεία μιας τράπεζας Wells Fargo, authorities said.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του West Jordan, Douglas Diamond δήλωσε ότι ο Black είχε κλέψει ένα αυτοκίνητο νωρίτερα την ίδια μέρα με το οποίο οδήγησε προς την τράπεζα. Συνέχισε λέγοντας ότι ο δράστης πήγε να μπει στο αμάξι και να διαφύγει μετά την ληστεία αλλά ήρθε αντιμέτωπος με έναν φίλο του ιδιοκτήτη του αμαξιού που έτυχε να βρίσκεται στο πάρκινγκ και τον σταμάτησε.

Έπειτα ο Black προσπάθησε να δαφύγει με τα πόδια και συνελήφθη λίγο πιο κάτω.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Βιασμός, Ανθρωποκτονία, Απαγωγή
  • Φύλλο Θύτη: Άνδρας
  • Χώρα: Η.Π.Α
  • Ημερομηνία (Από - Εώς): Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012
  • Εξιχνιασμένο: Ναι
Διαβάστηκε 1483 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 13:06

Πολυμέσα

blog comments powered by Disqus