Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012 10:06

Δημοσιοποίηση στοιχείων για τον δολοφόνο-ληστή της Πάρου.

Αναστάσιος Θεοφίλου, ο θεολόγος ληστής-δολοφόνος Αναστάσιος Θεοφίλου, ο θεολόγος ληστής-δολοφόνος

Πρόκειται για τον ΘΕΟΦΙΛΟΥ Αναστάσιο του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε στις 17-12-1982 στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες και αγνώστων συναυτουργών του, όπως αυτοί απεικονίζονται σε στιγμιότυπα του κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας της συγκεκριμένης τράπεζας κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Σε βάρος του ΘΕΟΦΙΛΟΥ Αναστάσιου και των συναυτουργών του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία.

Η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί στην υποβοήθηση της πληρέστερης εξιχνίασης της ερευνώμενης υπόθεσης και τη διακρίβωση της ταυτότητας των λοιπών δραστών, καθώς επίσης στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επίσης ο Θεοφίλου φαίνεται πως είχε καλή σχέση με to social networking έχοντας λογαριασμό:

και διατηρούσε επίσης blogs:

Σελίδες που δέχονται καταιγισμό επισκέψεων με το που έγιναν γνωστά τα στοιχεία του.

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Ανθρωποκτονία, Κλοπή/Ληστεία
  • Φύλλο Θύτη: Άνδρας
  • Χώρα: Ελλάδα
  • Ημερομηνία (Από - Εώς): Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012
  • Εξιχνιασμένο: Ναι
Διαβάστηκε 1036 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012 10:45

Πολυμέσα

blog comments powered by Disqus