Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 16:22

Επίθεση εναντίον αιγύπτιων ψαράδων στο Πέραμα

Ο Αιγύπτιος Τραυματίας Ο Αιγύπτιος Τραυματίας

Συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα (12-6-2012), στη Λ. Σχιστού έξι (6) ημεδαποί, οι οποίοι επιτέθηκαν απρόκλητα σε μονοκατοικία στο Πέραμα όπου διέμεναν τέσσερις (4) αλλοδαποί Αιγυπτιακής καταγωγής και τραυμάτισαν τον ένα από αυτούς.


Οι έξι (6) συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από του παθόντες και θα οδηγηθούν στις Εισαγγελικές Αρχές κατηγορούμενοι από κοινού για βαριά σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Αναλυτικότερα, σήμερα τα ξημερώματα (03.10 περίπου ώρα) ομάδα δέκα (10) περίπου ατόμων προσέγγισαν μονοκατοικία στο Πέραμα όπου διαμένουν τέσσερις (4) αλλοδαποί Αιγυπτιακής καταγωγής, ηλικίας 28, 36, 39 και 42 ετών, και αφού προκάλεσαν φθορές στα παράθυρα, επιτέθηκαν εναντίον του 28χρονου, τον οποίο τραυμάτισαν στο κεφάλι. Επίσης προκάλεσαν φθορές σε δύο (2) αυτοκίνητα και ένα (1) τρίκυκλο ιδιοκτησίας των αλλοδαπών και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Λίγο αργότερα, την 03.35 ώρα περίπου, και ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις στη Λ. Σχιστού οι έξι (6) ημεδαποί, εκ των οποίων πέντε (5) άνδρες και μια (1) γυναίκα, οι οποίοι και προσήχθησαν για να εξετασθούν. Οι προσαχθέντες αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες, ως οι δράστες της εναντίον τους επίθεσης και συνελήφθησαν. Διενεργείται προανάκριση από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: Δελτίο Τύπου Αστυνομίας

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Κατηγορία Εγκλήματος: Τρομοκρατία
  • Φύλλο Θύτη: Άνδρας, Γυναίκα
  • Χώρα: Ελλάδα
  • Ημερομηνία (Από - Εώς): Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012
  • Εξιχνιασμένο: Ναι
Διαβάστηκε 1171 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 16:36

Πολυμέσα

blog comments powered by Disqus